Presentasjon: Østerrike

VINCENT BUENO – AMEN
Skrevet av: Tobias Carshey, Ashley Hicklin, Jonas Thander

FacebookYouTubeInstagram

Vincent Bueno er 35 år gammel og kommer fra Wien i Østerrike og har filipinske røtter. Vincent Bueno startet musikkarrieren sin som musikalartist. Allerede som 4 åring begynte han med dans og som 11 åring kunne han spille både piano, gitar, bass gitar og trommer. Han har også en musikk utdannelse fra musikk konservatoriet i Wien. Han har vunnet den TV sendte musikal konkurransen «Musical! Die Show» (Musikal! Showet» og han har deltatt i Østerrikes «Skal vi danse».

I 2020 ble han valgt ut til å representere Østerrike i Eurovision Song Contest med låten «Alive». Etter at konkurransen ble avlyst i fjor valgte Østerrike å la Vincent få en ny sjanse. Låten han stiller med i år er «Amen», som forøvrig også er tittelen på Slovenias bidrag i år.

Her kan du høre låten han skulle konkurrert med i fjor.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s