Søndag, 09.05 – Se den første prøven til Norge og de resterende åtte fra første semifinale

TIX i full gang under sin første prøve i Rotterdam. Bildet er fra eurovision.tv

Den andre dagen med prøver er her, og vi skal få se prøvene til resten av semifinalistene i den første semifinalen. Her skal som kjent også TIX i ilden, så nå blir det spennende å få et første inntrykk av hvordan det hele vil se ut! Prøvene starter kl. 10:00, og videoer vil komme ut her i løpet av dagen. Her er alle som vi får se i dag:

Kypros
Norge
Kroatia
Belgia
Israel
Romania
Aserbajdsjan
Ukraina
Malta

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s