Onsdag, 12.05 – Andre prøverunde for den første semifinalen

Her er TIX under søndagens første prøver. Bilde: EBU / THOMAS HANSES

Endelig vil vi få se tydeligere bilder av hva vi kan forvente oss i den første semifinalen på tirsdag! Her deltar også Norge, så det blir spennende å få et første ordentlige blikk for oss her hjemme på hvordan dette faktisk vil se ut. Hele semifinalen (bortsett fra Malta) skal ha prøver i dag, så her er det mye å glede seg til. Videoer vil bli lagt ut her i løpet av dagen, og dette er de vil vi se:

Litauen
Slovenia
Russland
Sverige
Australia
Nord-Makedonia
Irland
Kypros
Norge
Kroatia
Belgia
Israel
Romania
Aserbajdsjan
Ukraina

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s