Tirsdag, 11.05 – Første prøver for de siste semifinalistene

Bilde:NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS

I dag er det tid for den siste delen av den andre semifinalen til å ha sine første sceneprøver, og som vanlig legger vi ut videoklipp her i løpet av dagen. Prøvene begynner kl. 10:00, og det er disse som skal i ilden i dag:

Georgia
Albania
Portugal
Bulgaria
Finland
Latvia
Sveits
Danmark

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s