I kveld: Finale i Eurovision Song Contest 2021

Årets trofé. Bilde:  EBU/THOMAS HANSES

Så var kvelden kommet. Nyttårsaften i Eurovision-verdenen, når sesongen avsluttes og vi begynner et nytt kapittel med ny sesong i et nytt land. Det snakkes om en svært åpen og sterk finale, uten en veldig tydelig vinner, så dette kan bli veldig spennende. Sendingen starter 21:00 i kveld, og kan sees som vanlig på NRK1, eller også nederst her hos oss på YouTube. Her er rekkefølgen for i kveld:

Ryktene forteller at alle i den Islandske delegasjonen nå har testet negativt på siste COVID-test, men de er fremdeles i karantene og må holde seg i trygghet på hotellet. Det er uansett godt at det ikke er alvorlig sykdom i bildet.

Som vanlig vil det selvfølgelig også bli opptredener fra kjente i Eurovision-familien, selv om det kanskje blir litt annerledes å ikke få ha alle live på scenen. Som kjent er blant annet vinneren fra 2019 som tok konkurransen hjem til Nederland, Duncan Laurence, COVID-smittet. Vi ønsker Duncan god bedring og håper å få sett ham live på en Eurovision-scene senere.

Husk selvfølgelig å laste ned vårt stemmeskjema her!

Noen av oss i squaden har tippet 3 land hver som vi TROR har sjans til å stikke av med seieren i kveld:

Hanne:
Frankrike
Italia
Litauen

Jesper:
Italia
Malta
Litauen

Tone Maria:
Italia
Frankrike
Malta

Victoria:
Frankrike
Sveits
Italia

Tina:
Frankrike
Italia
Sveits

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s