Hans-Erik Dyvik Husby er død

Hank von Hell fra MGP 2019. Bilde: NRK.

Det var med sjokk og sorg vi i Eurovisionsquad mottok beskjeden om at Hans-Erik Dyvik Husby er gått bort i dag, 19. november 2021.

Nyheten begynte å spre seg i sosiale medier, før det ble bekreftet at ryktene stemte. Fredag kveld ble det også postet på Hank sin egen Instagram-konto, hvor han senest var aktiv selv i går.

Hans-Erik har hatt en stor og allsidig karriere, og vært på den norske MGP-scenen to ganger, både i fullt utstyr som Hank von Hell i 2019 og helt nedpå og akustisk som Hank i 2013. Og det beskriver ham vel ganske godt, han var litt av begge deler.

Innad i squaden har noen av oss større og mindre forhold til Hank utenfor MGP-sammenheng, men en ting er sikkert, han var godt likt!

Du vil bli savnet, hvil i fred!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s