Bli med og stem frem Tsjekkias Eurovision 2022 bidrag!

7 låter er plukket ut som håpefulle Eurovision 2022 bidrag, og DU kan være med på å bestemme hvilken låt som bli deres bidrag! Vinnerlåten blir stemt frem av en internasjonal jury (50 %), tsjekkiske fans (25 %) og internasjonale fans (25 %). Hør låtene nedenfor og KLIKK HER for å stemme fram din favoritt! Du kan stemme en gang per e-post adresse, og avstemmingen er åpen frem til 15. desember.

GIUDI – Jezinky

ELIS MRAZ – IMMA BE

We Are Domi – Lights Off

Skywalker – Way Down

ANNABELLE – RUNNIN’ OUT OF F* TIME

Jordan Haj & Emma Smetana – BY NOW

The Valentines – Stay or Go

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s