Nordmenn skal representere Tsjekkia!

Frem til i går (15. desember) kunne både internasjonale og tsjekkiske fans stemme frem artisten og låten som skal representere Tsjekkia til neste Eurovision Song Contest. Nå er stemmene fra den internasjonale fagjuryen og de internasjonale og tsjekkiske fans talt opp, og vinneren ble trioen We Are Nomi og låten deres Lights Off.

We Are Nomi er et electro pop band og består av Dominika Hasek og nordmennene Benjamin Rekstad og Casper Hatlestad!

Skal 2022 bli året med norsk dominans i Eurovision? Gutta i We Are Nomi blir nemlig ikke de eneste nordmennene vi kommer til å se på Eurovision scenen neste år, i går kom nyheten om at norsk-greske Amanda Tenfjord skal representere Hellas. MGPjr artist Vanja V er også en artist som prøver lykken i utlandet, hun har nylig vært på audition for San Marino! Nå blir det jo spennende å se, kanskje mgp vinneren i Norge vil bli en artist fra utlandet, nå som så mange norske artister skal representere andre land?! 😉 😉 Uansett blir det spennende å følge de norske artistene som skal representere andre land!

Her kan du høre låten som skal representere Tsjekkia i 2022! Hva syns du om låta?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s