Oda Gondrosen vant kveldens delfinale i MGP

En spennende delfinale er over, og i kveld var det Oda Gondrosen og Hammer of Thor som klarte å ta finalebilletten. Det var fire sterke opptredener vi fikk se i kveld i tillegg til kveldens allerede kvalifiserte finalist, NorthKid. Slik ble kveldens resultat (vinnerne er i kursiv):

Duell 1
Mari Bølla – Your Loss
Oda Gondrosen – Hammer of Thor

Duell 2
Sturla – Skår i hjerte
VILDE – Titans

Gullduell
Oda Gondrosen – Hammer of Thor
VILDE – Titans

Gratulerer så mye til Oda. Neste uke får vi den siste delfinalen, før alle de utslåtte bidragene før en siste sjanse rett før finalen er klar.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s