Subwoolfer representerer Norge i Eurovision 2022

Som mange regnet med ble det duoen Subwoolfer og låten «Give that Wolf a Banana» som stakk av med seieren i kveldens MGP-finale. De slo ut Northkid med «Someone» i gullduellen og vant det norske folks hjerter og skal nå representere Norge i årets Eurovision Song Contest i mai.

Norge deltar i den første semifinalen tirsdag 10. mai. Om Norge blir blant de ti landene med flest poeng, kvalifiserer vi oss for finalen lørdag 14. mai. Vi i Eurovision Squad ønsker Subwoolfer masse lykke til i Torino!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s