Presentasjon: Malta

EMMA MUSCAT – I AM WHAT I AM
Skrevet av: Emma Muscat, Dino Medanhodzic, Julie Aagaard, Stine Kinck
Deltar i: 2. Semifinale (12. mai)

FacebookInstagramTikTok

Emma Muscats musikk karriere skjøt fart etter at hun deltok i 2018 i det italienske talentshowet Amici di Maria De Filippi. Etter deltakelsen ble hun signert ved Warner Music Italy og slapp sitt første album Moments. Albumet nådde topp tre på de italienske topplistene, og ga henne videre mulighet til å turnere med kjente artister som Jason Derulo, Martin Garrix og Ava Max.

Emma Muscat vant den maltetiske finalen med låten Out Of Sight, men i Eurovision Song Contest stiller hun altså med en ny låt, I Am What I Am.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s