Presentasjon: Nederland

S10 – DE DIEPTE
Skrevet av: Stien den Hollander, Arno Krabman
Deltar i: 1. semifinale (10. mai)

InstagramTikTok

S10, eller Stien den Hollander som hun egentlig heter, er 21 år og kommer fra Hoorn i Nederland. S10 er både sanger, rapper og låtskriver, og har tross sin unge alder blitt en populær artist med stor suksess i Nederland. Allerede som 17 åring hadde hun gitt ut sitt første album og blitt signert et nederlandsk hip hop plateselskap. Hun har siden da gitt ut flere album og singler som har fått flere millioner streams, hun har vunnet flere priser og samarbeidet med flere store artister i Nederland.

Nå er S10 klar for Eurovision scenen med låten De Diepte, Nederlands første bidrag på nederlandsk siden 2010!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria, 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 4 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s