Presentasjon: Aserbajdsjan

NADIR RUSTAMLI – FADE TO BLACK
Skrevet av: Anderz Wrethov, Andreas Stone, Sebastian Schub, Thomas Stengaard

Deltar i: 2. semifinale (12. mai)

FacebookInstagramTikTok

Nadir Rustamli er 22 år gammel og kommer fra Salyan i Aserbajdsjan. Han begynte å spille piano som 7 åring, og han har studert musikk og har vært vokalist i et band. Tidligere i år vant han The Voice Aserbajdsjan, og tre uker etter finalen ble han offentliggjort som årets representant for Aserbajdsjan i Eurovision Song Contest. Mentoren hans i The Voice var ingen ringere enn Eldar Gasimov, som var en del av duoen El & Nikki som vant Eurovision i 2011. Nadir skal ha sagt at det var et bevisst valg av mentor, da det å få representere Aserbajdsjan i Eurovision har vært noe han har drømt lenge om. I The Voice deltakelsen sang han også flere Eurovision låter; Arcade av Duncan Laurence (Nederland, 2019) og We Could Be The Same av maNga (Tyrkia, 2010). I finalen sang han Aserbajdsjans vinnerlåt fra 2011, Running Scared, som duett med mentoren sin Eldar.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s