Presentasjon: Montenegro

VLADANA – BREATHE

Skrevet av: Vladana Vucinic & Darko Dimitrov

Deltar i andre semifinale 12. mai

InstagramFacebook

Montenegro er tilbake etter en liten pause fra Eurovision. Og det er Vladana som får æren av å ta Montenegro inn i Eurovision-varmen igjen.

Vladana (født 18. juli 1986) har hele livet vært interessert i musikk. Hun kommer fra en musikalsk familie og gått på musikkskole i hjemlandet. Vladanas tv-debut kom i 2003 da hun deltok på et karaokeshow. Senere samme år ga hun ut debutlåten sin. I 2010 ga hun ut albumet «Sinner City», hvor hun i tillegg produserte en animert musikkvideo for låten med samme navn. I senere år har hun jobbet med et motemagasin på nettet hvor hun er både leder og skribent.

I år er ikke første gangen Vladana har forsøkt seg på Eurovision. I både 2005 og 2006 deltok hun i den nasjonale finalen, da Montenegro fortsatt var i union med Serbia. I 2005 gikk hun ikke videre fra delfinalen, men i 2006 kom hun på en 15. plass av totalt tjuefire finalister.

Montenegro har ikke kvalifisert seg siden Knez i 2015. Kan Vladana gjøre det i år?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s