De første MGP-finalistene er kåret

MGP 2023 er ordentlig i gang, og de tre første finalistene er kåret. Av kveldens syv deltakere var det disse tre som til slutt fikk en hver sin finalebillett til Trondheim:

  • Umami Tsunami Geronimo
  • UlrikkeHonestly
  • Alessandra MeleQueen of Kings

Neste lørdag skal syv nye bidrag bli til tre nye finalister. Det er i alt tre delfinaler før vi får en finale med 9 bidrag til slutt. Ingen info om hvem av de som kvalifiseres som har fått flest og minst stemmer blir kjent.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s