I kveld starter MGP 2023 – last ned stemmeskjema her!

Så går startskuddet for den norske konkurransen i år. Det er et stort engasjement og spenning rundt både de nye endringene som er kommet, og også hvem som vil gå videre.
Syv bidrag fra den første delfinalen i kveld skal bli til tre vinnere som går videre til den store finalen. Her er de det står imellom i kveld:

  1. Alessandra MeleQueen of Kings
  2. Eirik NæssWave
  3. Rasmus ThallTresko
  4. Kate Gulbrandsen Tårer i paradis
  5. Umami Tsunami Geronimo
  6. Ulrikke BrandstorpHonestly
  7. Byron Williams Jr & JOWST Freaky for the Weekend

Nytt for i år er blant annet dette med at vi kun får lov til å stemme EN gang hver. Du blir altså tvunget til å finne deg din ene store favoritt. Veldig spennende at det blir gjort på denne måten! Du kan som vanlig få med deg alt live på NRK1 kl. 19:50 i kveld. Har du ikke mulighet til å se det live, men vil få det med deg senere kan du se det her inne på NRK når som helst i etterkant.

Vi har i år også laget stemmeskjema til MGP, så vil du kose deg litt ekstra i kveld, så kan du laste ned det her:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s