Årets siste finalister i MGP er kåret!

Eline Thorp tok seg til finalen i MGP 2023. Bilde fra NRK.

For et show NRK leverte i kveld, da de syv siste delfinalistene skulle ut i ilden! Det var tydelig at dette ble en tøff delfinale. Samtlige artister løftet seg på scenen i kveld, så gratulerer til alle for det. Til slutt måtte allikevel fire av deltakerne takke for seg i konkurransen. Disse tre fikk flest stemmer og ble dermed kåret til de siste finalistene i år:

  • Eline ThorpMeant to Be
  • Atle PettersenMasterpiece
  • SkrellexLove Again

Nå gleder vi oss til finale i Trondheim neste uke, dette blir spennende!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s