Voyager skal representere Australia

Voyager med låten Promise skal representere Australia i år! Australia har arrangert nasjonal finale i tre år, men har i år valgt å velge låt og artist internt.

Voyager ble en fanfavoritt da de deltok i den australske nasjonalen i 2022 med låten Dreamer. Bandet har en lang merittliste, og har gitt ut musikk siden 1999. De er et allsidig band som blander sjangre som pop og metall i 80-tall inspirert lydbilde. Bandet består av vokalist og pianist Daniel Estrin, Simone Dow på gitar, Scott Kay på gitar, Ashley Doodkorte på trommer og Alex Canion på vokal og bass.

Australia deltar i andre semi finale 11. mai.

Hør låten Promise her!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s