I kveld: Siste delfinale i Sverige

Den tidligere Eurovision-vinneren Loreen er tilbake igjen. Bilde: SVT

Fjerde og siste delfinale står for tur i Sverige i kveld. De syv siste bidragene skal kjempe om finaleplasser og semifinaleplasser. Det er stor hype rundt kveldens delfinale fordi storfavoritt Loreen er med igjen. Favorittstempel kan være både bra og dårlig, det følger mye press og forventninger med. Forrige gang hun var med igjen røk hun ut i andre sjansen, til manges store fortvilelse. Her er alle som konkurrerer i kveld:

  1. KianaWhere Did You Go
  2. Signe & HjördisEdelweiss
  3. Smash Into PiecesSix Feet Under
  4. MarietteOne Day
  5. Emil HenrohnMera mera mera
  6. Axel Schylström Gorgeous
  7. Loreen Tattoo

Du kan følge showet live fra 20:00 til 21:30 i kveld på SVT1 og i SVT Play via linken her. Du kan også se det i etterkant via den samme linken.
Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s