Presentasjon: San Marino

Piqued Jacks – Like an Animal

Skrevet av: Andrea Lazzeretti, Francesco Bini, Marco Sgaramella og Tomasso Oliveri

Deltar i semifinale 2 – Torsdag 12. mai

TwitterFacebookNettside

For andre året på rad valgte San Marino sin deltaker gjennom «Una Voce per San Marino», og av 104 deltakere ble det gruppen Piqued Jacks og låten «Like an Animal» som vant og skal representere lilleputtlandet i Liverpool i mai.

Piqued Jacks er en gruppe som kommer fra Toscana i Italia og ble startet opp i 2006. Gruppen består av Andrea Lazzaretti som vokalist, Francesco Bini på bass, Tommaso Oliveri på trommer og Marco Sgaramella på gitar. Gruppen har gitt ut fire studioalbum, og flere singler. Piqued Jacks har produsert musikk som har gått under flere typer rock, blant annet indie, funk og alternativ rock.

Låten «Like an Animal» ble plukket ut gjennom «Una Voce per San Marino» der resultatet ble avgjort av en fagjury. Gruppen deltar i andre semifinale torsdag 12. mai. Tror du Piqued Jacks vil kvalifisere seg til finalen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s