Presentasjon: Polen

Blanka – Solo

Skrevet av: Blanka Stajkow, Maciej Puchalski, Mikolaj Trybulec, Bartlomiej Rzeczycki, Marcin Gorecki, Maria Broberg og Julia Sundberg

Deltar i semifinale 2 – Torsdag 12. mai

InstagramTikTok

Gjennom den nasjonale finalen «Tu bije serce Europy! Wybieramy hit na Eurowizje» ble Blanka plukket ut til å representere Polen i Eurovision Song Contest 2023 med låten «Solo». En kombinasjon av jury og telefonstemmer avgjorde resultatet.

Blanka ble født 23. mai 1999 i Szczecin i Polen. Interessen for musikk skal visstnok ha kommet etter at moren rådet henne til å prøve ut ulike fritidsaktiviteter gjennom barndommen, og at moren ofte satte på musikkanaler på tv for å inspirere henne til å prøve seg i musikkindustrien. Blanka publiserte sin første låt da hun var tretten, men det var først i 2022 at hun fikk platekontrakt. Denne kom etter at hun ga ut låt og deltok i reality-showet «Top Model» året før.

Med låten «Solo» vant hun årets nasjonale finale i Polen, og skal delta i den andre semifinalen 12. mai. Tror du Blanka vil kvalifisere seg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s