Presentasjon: Albania

Albina & Familja Kelmendi – Duje

Skrevet av: Enis Mullaj og Eriona Rushiti

Deltar i semifinale 2 – Torsdag 12. mai

Instagram

Albina og Familja Kelmendi deltok med låten «Duje» i den årlige sangkonkurransen «Festivali i Këngës». De fikk flest stemmer fra seerne og vant dermed muligheten til å representere Albania i Eurovision Song Contest 2023 i Liverpool.

Albina Kelmendi ble født 27. januar 1998 i Peja i Kosovo. Hun lærte seg klarinett og piano på en musikkskole i hjembyen, og fikk sin tv-debut da hun kom på andreplass i Albanias utgave av The Voice i 2014. I 2022 lanserte hun debutalbumet «Nana loke». På scenen i Liverpool har hun med seg fem familiemedlemmer: Bujar (f. 1971), Albana (f. 1974), Sidorela (f. 1996), Albin (f. 1999) og Vesa (f. 2002), og gruppen har ved tidligere anledninger opptrådt som Kelmendi-familien.

 Albania deltar i den andre semifinalen 12. mai. Kan årets mest familiekjære låt ta seg til finalen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s