Presentasjon: Israel

Bilde: Eran Levi

NOA KIREL | UNICORN

Skrevet av: Doron Medalie, May Sfadia, Noa Kirel og Yinon Yahel

Deltar i: Semifinale
 1

Instagram TikTok

Noa Kirel (21 år) er et stort navn i Israel, både som artist, danser, programleder og skuespiller. Hun er fast jurymedlem i Israel’s Got Talent og har også hatt sin egen TV-serie. Hun har faktisk gjort så mye at man blir nesten usikker på hva man bør dra frem som høydepunktene. Det er ikke alle som klarer å starte karrieren allerede som 14-åring, men der har vi altså Noa Kirel. Som 18-åring signerte hun platekontrakt med Atlantic Records og har etter dette vunnet mange priser, til og med under EMA.

Det er altså ingen tvil om at Israel satser hardt i år, og det interne valget som havnet på Noa Kirel ble gjort hele 8 måneder før fristen for å velge artist gikk ut. Med et godt artistnavn og god tid på å forberede seg har Israel i år endt opp som en av årets favoritter i forkant av konkurransen.

Israel skal konkurrere i den første semifinalen av Eurovision i Liverpool, 9. mai, klokken 21:00. Noa Kirel står klar til å gå ut på scenen med startnummer ni. Vi kan være med å stemme henne frem til finalen her i Norge da vi er i samme semifinale.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s