Presentasjon: Spania

Bilde: RTVE / Valero Rioja

BLANCA PALOMA | EAEA

Skrevet av: Alvaro Tato, Blanca Paloma og Jose Pablo Polo

Deltar i: Finalen

Instagram TikTok

Den spanske sangeren, designeren og generelt ganske kunstneriske Blanca Paloma (33 år) er utvalgt til å representere Spania i årets Eurovision Song Contest med låta EAEA. Det ble hun igjennom den populære nasjonale utvelgelsen, Benidorm Fest. Der deltok hun også i fjor med låta Secreto de agua. Hun endte da på en femteplass.

Årets bidrag, EAEA, er en låt med en blanding av tradisjonell flamenco-aktig vibe og mer moderne pop. Blanca som artist er i seg selv ganske sjelelig og vil gjerne utforske sjelen ved hjelp av musikken sin. Årets spanske låt er derfor allerede en av favorittene og blir sett på som en av de mer kunstneriske og spennende bidragene i årets Eurovision.

Spania er et av de store landene som allerede er klare for finalen den 13. mai, 21:00. Vi vil også få se henne i den andre semifinalen 11.mai til samme tid, fordi Spania er valgt ut til å være med på stemmingen under denne semifinalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s