Presentasjon: Romania

Bilde: Teodora Ungureanu

THEODOR ANDREI | D.G.T. (OFF AND ON)

Skrevet av: Luca De Mezzo, Luca Ştefan Udăţeanu, Mikail Jahed og Theodor-Octavian Andrei

Deltar i: Semifinale 2

Instagram | TikTok

Theodor Andrei er 18 år, og har vært en kjent ansikt i Romania siden 2017, da han deltok i The Voice Kids Romania og kom til semi finalen. I 2020 deltok han i X Factor Romania, hvor han kom til Bootcamp runden. Til tross for sin unge alder har han gitt ut flere singler, og i 2022 ga han ut sitt debut album.

Romania er tredje land ut i andre semifinale 11. mai, og det er dermed ikke mulig for Norge å stemme fram Romania til finalen. Spørsmålet er om de andre konkurrerende landene i andre semifinale vil sende Romania til finalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s