Presentasjon: Litauen

Bilde: Reda Mickeviciute

MONIKA LINKYTE | STAY

Skrevet av: Krists Indrišonoks og Monika Linkytė

Deltar i: Semifinale 2

Instagram | TikTok

Monika Linkytė er tilbake! Mange vil nok huske hvordan hun og Vaidas Baumila klinte til på Eurovision scenen i 2015 med låten This Time! Da kom duoen på 18. plass i finalen, og den plasseringen er sikkert noe Monika drømmer om å slå med sitt andre forsøk.

Monika startet med musikk tidlig i barndommen, og som 15 åring i 2007 konkurrerte hun om å få delta i Junior Eurovision Song Contest. I 2010 forsøkte hun på å bli Litauens representant til Eurovision Song Contest, etter å ha forsøkt hvert år frem til 2015 ble det endelig seier i Litauen. Etter Eurovision deltakelsen i 2015 har Monika gitt ut et prisbelønt debutalbum og flere singler. Hun har også studert musikk i London.

Litauen har i år fått startnummer 15 i semifinale to, og vil derfor være nest siste land ut i årets semifinaler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s