Presentasjon: Estland

Bilde: Silver Mikiver

ALIKA | BRIDGES

Skrevet av: Alika Milova, Nina Sampermans og Wouter Hardy

Deltar i: Semifinale 2

Instagram

Alika Milova er 20 år og kommer fra Narva i Estland. Alika er ikke fremmed for sang konkurranser på TV, da hun har deltatt i flere både i Estland og ellers i Baltikum siden barndommen. I 2021 vant hun Estlands Idol og sikret seg dermed kontrakt med Universial Music Group. Hennes tre første låter ble populære i Estland, og alle nådde toppen av radio listene i landet. Eurovisionlåten hennes Bridges er hennes fjerde låt som hun har gitt ut, og den har hun skrevet sammen med blant annet Wouter Hardy som også er en av låtskriverne bak vinnerlåta Arcade fra Eurovision Song Contest 2021.

Alika skal stå på scenen som fjerde artist i den andre semifinalen 11. mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s