Presentasjon: Hellas

Victor Vernicos – What They Say

Skrevet av: Victor Vernicos Jørgensen

Deltar i andre semifinale – Torsdag 12. mai

InstagramTikTok

En intern gruppe bestående av en folkejury og en artistjury stod for utvelgelsen av det greske bidraget til Eurovision Song Contest 2023. Av tre bidrag ble det 16 år gamle Victor Vernicos og låten «What They Say» som ble plukket ut til å få reise til Liverpool.

Victor ble født 23. oktober 2006 i Athen, og har vokst opp med en dansk far og gresk mor. I tidlig alder interesserte Victor seg for musikk ved å ta timer i både piano, gitar og sang. Som elleveåring begynte han å skrive egne låter, noe som ledet til hans første utgivelse i 2021 hvor Victor både skrev, komponerte og sang låten selv. Victor drømmer om artistkarriere, og ut fra det han har fått til i så ung alder i tillegg til Eurovision-deltakelse, har denne greske unggutten et veldig godt utgangspunkt.

Victor skal delta for Hellas i den andre semifinalen 12. mai med låten «What They Say». Blir det finaleplass på årets yngste deltaker?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s