Norge: Innfører internasjonal jury

mgp

MGP vil i 2017 få innført en internasjonal jury for å velge ut årets bidrag, slik Sverige har gjort i flere år allerede. Den vil bestå av 10-12 forskjellige land ifølge prosjektleder Stig Karlsen. Tidligere ble det også gjort kjent at den finske utvelgelsen UMK har valgt å gjøre det samme i år. Dette for å finne låter som bedre kan favne hele Europa, hvilket jeg tror er et sjakktrekk for å kunne nå bedre plasseringer i Eurovision.

I tillegg kunne Dagbladet for noen dager siden bekrefte at hele 1035 låter er innsendt til årets MGP, hvilket er rekord! Nå er det bare for oss å kunne håpe at de 10 beste bidragene blir plukket ut, slik at vi kan få til en spektakulær finale og sende et bidrag vi alle kan være stolte av.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s