Dihaj representerer Aserbajdsjan i Kiev!

300x300

Mandag morgen slapp Aserbajdsjans kringkaster ITV uvanlig tidlig nyhetene om hvem som er valgt internt til å representere dem under neste års eurovision song contest. Valget har i år falt på artisten Diana Hajiyeva, eller Dihaj som hun også går under. Hun har prøvd å representere Aserbajdsjan ved en tidligere anledning, tilbake i 2011 hvor hun måtte se seg slått av Ell & Nikki (som står for Aserbajdsjans eneste seier i eurovisionen). Hun var også å se i årets eurovision som korist for årets aserbajdsjanske bidrag Samra.

Noe informasjon om hva låta hennes vil hete, eller noen dato for når nærmere informasjon vil komme har ITV derimot ikke offentliggjort. Likevel pleier vanligvis Aserbajdsjans låt offentliggjøres i midten av mars.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s