Hellas skal holde finale!

argo_anamasima_2Etter årets fiasko med gruppa Argo og låta «Utopian Land», hvor Hellas for første gang i eurovision historien ikke nådde finalen, har teaterkunstens hjemland bestemt seg for å gå tilbake til å bruke nasjonale finaler neste år. 2016 var første året siden 2004 at Hellas valgte å velge eurovision-deltaker internt i kringkasteren ERT. Dette resulterte i det verste resultatet landet har hatt siden semifinaler ble introdusert samme år.
Det er blitt sagt at den greske finalen skal holdes førstkommende februar. Tidligere har blant annet Helena Paparizou har blitt nevnt som potensiell gresk deltaker for 2017. Kanskje blir den tidligere eurovision-vinneren å se som deltaker i  den greske finalen i februar?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s