Artsvik representerer Armenia!

maxresdefaultLørdag kveld var det dags for finale i Depi Evratesil (Դեպի եվրատեսիլ), den armenske utvelgelsen for å finne sin representant til euroision song contest i mai.  Utvelgelsen har holdt på i ti uker og til slutt sto Marta og Artsvik igjen som finalister. Etter en helaften med kjente låter fremført av begge deltakere, besøk av den kypriotiske deltakeren Hovig og en framføring fra årets armenske bidrag, Iveta – så var det til slutt duket for resultater.

Folket og juryen var enige – og Artsvik fikk 71% av stemmene! Selv om landets deltaker nå er bestemt er det fremdeles åpent hvilken låt de kommer til å sende med henne. Dette vil bli offentliggjort neste år!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s