Åge Sten Nilsen tilbake i MGP?

wtm_yrposjnwmji3lkahjazugdaoj_zuascdcruq50cq

Det har begynt å ryktes rundt hvem som skal delta i årets norske Melodi Grand Prix, og navnene som er kommet opp er Åge Sten Nilsen med sitt nye band Ammunition og Rune Rudberg. Begge disse artistene er gamle kjenninger i MGP-sammenheng. Rune Rudberg har deltatt i MGP flere ganger, mens Åge Sten Nilsen har deltatt både som soloartist og med Wig Wam. De fikk representere oss i Eurovision i 2005. Hvis disse ryktene viser seg å være sanne, hva sier da dette om vår kommende lineup av artister til årets finale?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s