Her er de danske håpefulle!

anja-nissen1-600x338
Tidligere i dag offentliggjorde den danske kringkasteren DR årets ti deltakere til deres mgp finale. Finalen som skal avholdes 25. februar skal i år ha noen endringer fra tidligere. Disse endringene skjer pga. Danmarks mangel på finaleplass i eurovision song contest på to år. Derfor vil jury-stemmene i år telle 50% – og juryen vil i år bestå av danske mgp-fans i stedet for en utenlandsk jury slik de har hatt tidligere.

Låtene vil bli offentliggjort 20. februar – men tittel på låtene og artistene som skal opptre har som tidligere nevnt blitt offentliggjort i dag! Disse ti er:

01. Ida Una – One
02. Thomas Ring – Vesterbro
03. Rikke Skytte – Color My World
04. Anja – Where I Am
05. Calling Mercury – Big Little Lies
06. Anthony – Smoke In My Eyes
07. René Machon – Warriors
08. Sada Vidoo – Nothern Lights
09. Jeanette Bonde – Hurricane
10. Johanna Bejbom – A.S.A.P.

Når det kommer til kjente fjes i finalen kan vi røpe at Anja er Anja Nissen som i fjor fikk andreplassen i danske melodi grand prix i fjor. René har også deltatt tidligere, men da sammen med Tina i 2015. Flere med eurovision-erfaring er Johanna Bejbom – som har vært støttevokalist for både Loreen, Anti Social Media og Olivia Lewis.

Danskene har sagt klart ifra at det var uaktuelt å sende et boyband igjen – så å se hvilken retning de velger i år blir absolutt spennende!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s