I kveld: Hviterussland velger sitt bidrag!

b9bceeaa61a84c5c8c99bbbf6e3faed0.jpg
Ganske presis etter kveldens georgiske finale tar en ende starter enda en finale opp! Denne finalen er den hviterussiske som sendes direkte fra Minsk klokken 20 norsk tid. Her skal tretten deltakere konkurrere om å bli Hviterusslands neste håp i eurovision song contest – og kanskje til og med landets aller første vinner! Vinneren bestemmes av 50% jurystemmer og 50% seerstemmer. De tretten deltakerne er:

01. July – Children of the World
02. Lexy Weaver (Aleksandra Tkach) – Be Stronger
03. Vladislav Kurasov – Follow the Play
04. NAVI – Historyja majho žyccia
05. Isaac Nightingale – On The Red Line
06. Kattie – Wild Wind
07. NUTEKI – Take My Heart
08. NAPOLI – Let’s Come Together
09. Nikita Hodas – Voices in My Head
10. Angelica Pushnova – We Should Be Together
11. Anastasiya Sheverenko – We’ll Be Togethe
12.
LERMONT x JULIC – Heartbeat
13. PROvokatsiya – My Love

Kveldens finale vil bli ledet av landets deltaker fra 2014, nemlig Teo – sammen med hans kone Olga Ryzhikova. Som pauseunderholdning vil man blant annet se fjorårets deltaker Ivan og halvparten av duoen fra 2015, nemlig Uzari. Finalen kan sees her: http://www.tvr.by/televidenie/belarus-1/

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s