Det er Koit Toome & Laura for Estland

eeccefee3b7166cad8b8c0aa15dead80a53b43a277bd6b7f744d41264625f004

Eesti Laul 2017 er over, og enda et bidrag er klart til Eurovision. To semifinaler og en finale har sett sin ende, og vi står igjen med en vinner. Koit Toome & Laura skal representere Estland med låten Verona. De vant over 9 andre bidrag lørdag kveld, blant annet Estlands store superstjerne, Kerli, som endte på 2. plass. Resultatet av superfinalen så slik ut:

  1. Koit Toome & Laura – Verona
  2. Kerli – Spirit Animal 
  3. Rasmus Rändvee – This Love
  4. Karl-Kristjan & Whogaux feat. Maian – Have You Now

Denne duoen vil konkurrere for Estland i den andre semifinalen i Eurovision, 11. mai. Det blir spennende å se om Estland kan ta seg til en finale i år. Hva tror dere?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 27 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s