Russerne sender Julia Samojlova!

last ned (1)Russland har i år vært landet som har gitt desidert minst informasjon angående sitt eurovision-bidrag. Ingen datoer, hint eller smakebiter ble gitt i det hele tatt – og mange trodde det var et signal om at landet hadde valgt å trekke seg fra konkurransen. I går tok disse ryktene en slutt når det endelig ble klart at Russland sender artisten Julia Samojlova til finalen i Kiev! Der skal hun framføre låta «Flame Is Burning», som du kan høre lengre ned i innlegget.

Julia er i tillegg til å være en kjent artist i Russland også handikappet. Så hun blir derfor den andre artisten i eurovisionen som opptrer i rullestol! Den første var Monika Kuszyńska som gjorde det samme for Polen i 2015.

Russland skal konkurrere om en av de ti finaleplassene deltakerne i andre semifinale kan få. Her konkurrerer de blant annet mot JOWST fra Norge .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s