Svala er islendingenes bidrag!

71235cdc94d63715754c9c1d2e9317a8Lørdag kveld gikk finalen i Söngvakeppnin Sjónvarpsins 2017 av stabelen på Island. Av kveldens syv bidrag ble det til slutt Svala som gikk av med seieren. Hun skal derfor representere Island i eurovisionen i Kiev til våren. Island konkurrerer i første semifinale, hvor de og sytten andre bidrag skal sloss om ti finaleplasser. Her møter islendingen blant annet Robin Bengtsson fra Sverige. Låta Svala skal opptre med heter «Paper» og kan høres lenger ned i innlegget.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s