Presentasjon: Israel

rak_6124_bestIMRI | I FEEL ALIVE
Skrevet av: Dolev Ram & Penn Hazut
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 19)

Facebook | Twitter | Instagram


Mannen som i år skal runde av begge semifinalen er Imri Ziv fra Israel. Han vant med god margin den israelske eurovision-utvelgelsen HaKokhav HaBa (הַכּוֹכָב הַבָּא), eller Rising Star som det også blir kalt. Her vant han æren av å representere Israel i den kommende eurovisionen – med en låt han ville bli tildelt i mars.

Selv om han er kun 25 så har han allerede vært en del av eurovision-sirkuset to ganger. Det gjorde han som korist for Nadav Guedj i 2015, og for Hovi Star i fjor. I tillegg til dette har han gjort hebreisk voice-over i flere animasjonsfilmer.

Årets låtskrivere har gjort seg godt bemerket innenfor musikk – og står blant annet for låta «Malkat Ha’Shoshanim«, som er den offisielle israelske gay pride-låta.

Vil Imri få slutt på den 19 år lange seiers-tørka til Israel?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s