Presentasjon: Nederland

OG3NE-Wallpaper2O’G3NE | LIGHTS AND SHADOWS
Skrevet av: Rick Vol & Rory de Kievit.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 7).

Facebook | Twitter | Instagram


Jentegruppa O’G3NE består av søstrene Amy, Lisa og Shelley. Navnet på gruppa er inspirert av deres mor, som med blodtypen O er genene som binder søstrene sammen.

Det er ikke bare navnet som er en inspirasjon til søstrenes mor. Låta «Lights and Shadows» er skrevet av jentenes far, samt Shelleys kjæreste – og en er hyllest til jentenes mor, som sliter med åre-lang sykdom.

Dette er ikke jentenes første erfaring med eurovision. For ti år siden vant de Junior Song Festival og fikk representere Nederland i Junior Eurovision Song Contest 2007 med låta «Adem In, Adem Uit«. Låta fikk en 11. plass under finalen i Rotterdam det året.

O’G3NE slo for alvor gjennom etter at de ble den første gruppa som vant The Voice of Holland i 2014. De er i år internt valgt ut av den nederlandske kringkasteren AVROTROS – som håper at gruppa kan gi landet sin første seier i konkurransen på 42 år.

Kan jentene i O’G3NE holde tritt med landets fantastiske resultater de seneste årene? Eller vil den bli glemt i semifinalen?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s