Presentasjon: Hviterussland

zv4gang5ojg1

NAVI | STORY OF MY LIFE 

Skrevet av: Artem Lukyanenka.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 15).

Facebook | Twitter | Instagram


Gruppa Navi består av Artem Lukyanenko og Ksenia Žuk. De vant årets hviterussiske utvelgelse Eurofest med låta «Historyja Majho Žyccia«, som oversettes til «Story of My Life«. Låta har tatt sin inspirasjon fra hviterussisk folkemusikk.

Navi har vært aktive siden 2013 – og allerede i 2014 fikk de sin første pris for singelen «Abdymi Mine«. De ble nominert til årets låt i Hviterussland samme år.

Siden da har bandet sluppet opp til flere album – og blant annet stått for den offisielle låta til det hviterussiske fotballlaget,  «Naperad Belakrylyja«. De deltok i den nasjonale finalen i fjor også, men måtte da ta til takke med en 4. plass med låta «Heta Ziamla«. I år er de et av få bidrag som synger på sitt eget språk.

Kan Navi klare å gi Hviterussland sin aller første topp fem-plassering?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s