Presentasjon: Malta

claudia-faniello-sizedCLAUDIA FANIELLO | BREATHLESSLY

Skrevet av: Gerard James Borg, Philip Vella & Sean Vella.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 5).

Facebook | Twitter | Instagram


Claudia har holdt på med musikk siden barndommen. Helt siden hun var ung har hun drømt om å kunne leve av å skrive og framføre sin egen musikk. Allerede tilbake i 2005 deltok hun i en talentkonkurranse, som hun vant – og siden da har karrieren tatt løpefart!

Allerede året etterpå, altså i 2006, deltok hun i den maltesiske eurovision-utvelgelsen. Den gang nådde hun ikke helt til topps, og det skulle ta 11 forsøk før Claudia omsider vant konkurransen. Dette gjorde hun med knappe 400 stemmer foran andreplassen, Janice Mangion.

Låtskriver Gerard James Borg er ingen fremmed for eurovision song contest – og har skrevet fem låter som har representert Malta tidligere. Dette inkluderer låta «7th Wonder» som tok en andreplass i 2002 – som også er Maltas beste resultat i konkurransen til nå.

Skal dype følelser pakket inn i en nydelig ballade være det som endelig gir Malta sin første seier i konkurransen?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s