Presentasjon: Portugal

Portugal-Salvador-Sobral

SALVADOR SOBRAL | AMAR PELOS DOIS

Skrevet av: Luísa Sobral
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook


Salvador Sobral har utdannet seg innen psykologi, men så tok tydeligvis musikken hans fullstendig over, og han er nå stor i både Portugal og Spania. Han anses som å være en svært lovende artist med sin unike stemme og måte å fremføre på, og selv om han komponerer musikk selv er låten han representerer Portugal med skrevet av hans søster. I fjor kom debutalbumet hans Excuse Me ut, og Salvador håper på å nå ut til enda flere igjennom Eurovision og få spre musikken han elsker. Han anser seg selv som svært emosjonell, og er opptatt av å kunne dele følelsene sine igjennom musikken, hvilket vises tydelig igjennom alle hans opptredener. Han ble også sett gråtende på scenen når han fremførte årets bidrag, hvor han unnskyldte seg med at han aldri før hadde opplevd at publikum sang med på låtene hans tidligere.

Vil Salvador klare å smelte Europa og gjøre suksess for Portugal for første gang på lenge?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s