Presentasjon: Sveits

timebelle-wins-switzerlands-national-selection-to-eurovision-2017-with-apollo-01TIMEBELLE | APOLLO

Skrevet av: Elias Näslin, Alessandra Günthardt & Nicolas Günthardt.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 14).


Facebook 
Twitter Instagram


Timebelle består av trioen Miruna Mănescu, Samuel Forster og Emanuel Daniel Andriescu. Dette ble bestemt da de i februar vant den sveitiske utvelgelsen, Die Entscheidungsshow, hvor de i fjor måtte ta til takke med andreplassen.

Vokalisten selv, Miruna, er en kjent skuespillerinne og sanger fra Romania, mens Samuel og Emanuel er begge musikere som har bodd mesteparten av sin tid i Sveits. Bandet ble opprinnelig dannet med fem medlemmer under deres studietid ved universitetet i Bern i 2015. Med årenes løp har likevel to av de andre valgt å trekke seg fra gruppa.

Låta gruppen skal opptre med er en power ballade om håp og drømmer. Er det slik Sveits omsider skal få sin tredje seier i eurovision song contest?

 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s