Presentasjon: Irland

000dbb9d-800

BRENDAN MURRAY | DYING TO TRY

Skrevet av: Jörgen Elofsson & James Newman.
Deltar i: Andre semifinale (Nr. 10).

Facebook | Twitter | Instagram 


Siden Brendan var sytten år har han vært å se som en del av boyband-gruppa Hometown, som har gjort det stort i Irland siden 2014. Til tross for at gruppa ikke har holdt på så lenge har de allerede to låter som har nådd første plass på den irske topplista, nemlig låtene «Where I Belong» og «Cry For Help». I 2016 ble det likevel klart at gruppa tar en pause for å fokusere på egne prosjekter.

Dette skulle vise seg å være svært fordelaktig for Brendan – som ble raskt huket tak i av den irske kringkasteren RTL. Her ble han internt valgt til å representere irene i den kommende eurovision song contest – og mye press er på Murray. Presset kommer på bakgrunn av at Irland, som kjent er landet med mest seiere i konkurransen, ikke har kommet seg til finalen på fire år.

Kan unge Murray og hans ballase være kombinasjonen som bryter den 21 år gamle seiers-tørka til Irland i eurovison song contest?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s