Presentasjon: Montenegro

montenegro-2017-slavko-kalezi

SLAVKO KALEZIĆ | SPACE

Skrevet av: Adis Eminić, Iva Boršić, Momcilo Zekovic Zeko & Momčilo Zeković Zeko.
Deltar i: Første semifinale (Nr. 6). 

Facebook | Twitter | Instagram


Er er det en av årets artister som absolutt byr på seg selv er det montenegrinske Slavko. Fansen fikk seg derfor en uventet hakeslepp når hans intense musikkvideo ble sluppet mars tidligere i år. Her er han å se iført en lang hestehale, bukser trangere enn norske fjorder – og med veltrent baris – for å gi alt for at seeren ikke skal glemme han. Dette har han absolutt lykkes med!

Slavko har tidligere studert musikk og dans på fakultetet for drama i Montenegro – og siden da har han virkelig holdt karrieren gående. Han er fast ansatt hos det montenegrinske nasjonale teater – og har vært å se i flere filmer og TV-programmer. I tillegg har han også deltatt i X Factor Adria i 2014, hvor hans mentor var tidligere eurovision-deltaker for Serbia og Montenegro i 2004 og Serbia i 2012 – nemlig Željko Joksimović.

Montenegrinske RTCG har tradisjonen tro også i år valgt sin representant internt i kringkasteren. Siden debuten har landet kun nådd finalen to ganger – hvor det beste resultatet til nå er en 13. plass fra 2015, med låta «Adio» av artisten Knez.

Skal 2017 endelig bli året Montenegro ser en topp ti plassering i eurovisionen?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s