Presentasjon: Polen

kasiamosKASIA MOŚ | FLASHLIGHT

Skrevet av: Kasia Moś, Rickard Bonde Truumeel & Pete Barringer (DWB).
Deltar i: Første semifinale (Nr. 11).

Facebook | Twitter | Instagram


Det skulle ta polske Kasia tre forsøk i den polske eurovision-utvelgelsen før hun endelig tok seieren i år. Fra tidligere kan hun nemlig vise fram en tiendeplass fra 2006 og en sjetteplass fra 2016, med låtene «I Wanna Know» og «Addiction»

Kasias liv har alltid handlet om musikk. Hun kommer fra en særdeles musikalsk familie. Hennes far er den anerkjente dirigenten og direktøren for kammerorkesteret AUKSO, Marek Moś. Hennes mor er fiolinist. Og Kasias bror, Mateusz, har blant annet produsert Kasias debutalbum.

Ellers har Kasia ulike musikal-opptredener å henvise til. Deriblant i stykket Król Lear av Paweł Mykietyn, som hun også har sunget på albumet til. I det siste har Kasia vært å se i The Pussycat Dolls Burlesque Review show – og som finalist i programmet Must Be The Music, hvor hun tok en tredjeplass.  Her konkurrerte hun deriblant mot den ene deltakeren som i år representerer San Marino, nemlig Jimmie Wilson.

Er Kasia og hennes musikalske gener det som Polen har ventet på for å endelig å sin første eurovision-seier?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s