Presentasjon: Spania

manel-navarro_0
MANEL NAVARRO | DO IT FOR YOUR LOVER

Skrevet av: Manel Navarro & Antonio “Rayito” Rayo.
Deltar i: Direktekvalifisert til finalen. 

Facebook | Twitter | Instagram


Manel vant en knapp seier i den spanske utvelgelsen Objetivo Eurovisión i vinter. Han og publikumsfavoritten, Mirela, gikk ut av avstemningen med like mange poeng – og det ble derfor bestemt at Manel var vinneren. Siden han var juryens favoritt. Dette fikk en massiv negativ respons, med høylydt buing fra publikum.

Til tross for sin unge alder har Manel hatt enorm suksess det siste året. I fjor slapp han låta «Candle», som gjorde det utrolig bra! Ved siden av å gi ut egen musikk har han også gjort flere cover-låter – deriblant en av vår egen Alan Walker. Walker har siden dette selv gått ut og sagt at Navarro absolutt er en artist låta verdig!

Navarro har selv vært med å skrive både musikk og tekst – kan denne unge spanske sjarmøren være det som får Spania tilbake i eurovision-toppen?

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s