Presentasjon: Belgia

0c5eca5ff0d72885f832b619b19bf784

BLANCE | CITY LIGHTS

Skrevet av: Pierre Dumoulin, Ellie Delvaux og Emmanuel Delcourt
Deltar i: 1. Semifinale

Facebook | Twitter


Ellie Delvaux er det egentlige navnet til 17 år gamle Blanche (artistnavnet er faktisk hennes mellomnavn i virkeligheten da). Låtskriveren bak bidraget Pierre Dumoulin, var den som oppdaget henne da han så henne på The Voice i Belgia, og begynte å skrive låter til stemmen hennes før de engang hadde møtt hverandre for første gang. City Lights er et resultat av det som etterhvert ble et samarbeid med de to og produsenten Tim Bran, som blant annet har jobbet med Aurora tidligere.

Blanche ser på Eurovision som en stor mulighet til å vise seg frem til et variert publikum fra hele verden. Selv om låten egentlig ikke var tilegnet konkurransen, har de tro på å få vist frem noe som kanskje er litt annerledes enn hva vi ofte ser i Eurovision-sammenheng.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 28 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s