Presentasjon: Frankrike

db4069f952667780686802d428696c0b

ALMA | REQUIEM

Skrevet av: Nazim Khaled og Alexandra Maquet
Deltar i: Finalen

Facebook | Twitter


Alma er en singer-songwriter og pianist, som spås å være av de nye lovende artistene i Frankrike. Hun flyttet utenlands og skrev sin første låt, og etter studiene var det ingen tvil, det var musikken hun skulle satse på videre i livet! Hun flyttet til Paris og møtte Nazim Khaled, som står bak det franske bidraget hennes i år. Han skrev også fjorårets franske, og svært populære bidrag, J’ai cherché.

Alma gleder seg til å ta del i noe så stort som Eurovision, og håper å nå ut til et stort publikum med bidraget sitt.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s